صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل سرپرست شبكه بهداشت ودرمان شهرستان از پروژه ی عمرانی در حال ساخت مركز شماره یك بازدید بعمل آورد.
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان از پروژه ی عمرانی در حال ساخت مرکز شماره یک بازدید بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان هفتکل  سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان از پروژه ی عمرانی در حال  ساخت مرکز شماره یک بازدید بعمل آورد.

دکتر فلاحت کار گفت :با راه اندازی این مرکز بخشی عظیمی از مشکلات حوزه سلامت که ناشی از نبود فضای فیزیکی  مناسب بوده ، مرتفع می شود وزمینه افزایش خدمات مطلوب به شهروندان عزیز فراهم می شود.

V5.5.2.0