صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل پیام تبریك سرپرست شبكه بهداشت ودرمان هفتكل به مناسبت فرارسیدن روز كارمند
پیام تبریك سرپرست شبكه بهداشت ودرمان هفتكل به مناسبت فرارسیدن روز كارمند
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۳

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان هفتکل دکتر افشین فلاحت کار سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان به مناسبت فرارسیدن روز کارمند پیام تبریک داد،متن پیام دکتر فلاحت کار به شرح زیر است :

«روز کارمند فرصت مغتنمی است تا قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه اعضای خانواده شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باشیم.

معتقدم موفقیت و پیشرفت هر نهاد، ارگان و سازمانی به تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن وابسته است و بی‌شک نادیده گرفتن کرامت و حرمت چنین سرمایه‌ای برای هر مجموعه‌ای خسارت‌بار خواهد بود

روز کارمند، تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مرم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو، سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم..

اینجانب فرارسیدن روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نامگذاری شده را به تمامی همکاران و کارکنان پرتلاش در سراسر استان پهناور فارس تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه شما تشکر و قدردانی می نمایم و امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان در جلب رضای باریتعالی و مردم عزیزشهرستان و هم چنین بهبود کیفیت در کلیه فعالیت های .  موفق تر از گذشته حرکت نمایم .