صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل پیام تبریك سرپرست شبكه بهداشت ودرمان هفتكل به مناسبت روز خبرنگار
پیام تبریك سرپرست شبكه بهداشت ودرمان هفتكل به مناسبت روز خبرنگار
 ۱۳۹۸/۰۵/۱۶

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان هفتکل سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هفتکل به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگارپیام تبریک داد، متن پیام دکتر افشین فلاحت کار به شرح زیر است :

هفدهم مردادماه که بمناسبت شهادت محمود صارمی به روز خبرنگار نامگذاری شده است فرصتی مغتنم برای تجلیل و قدردانی از زحمات قشری فرهیخته است که با تلاش بی‌وقفه و‌ شبانه روزی برای آگاهی بخشی به جامعه، ایجاد شفافیت و صیانت از حقوق مردم یار و همراه مدیران برای اداره بهتر و موثرتر امور می‌باشند

خبرنگاران به راستی تجسم امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و وظیفه‌اند و نقدهای اصحاب رسانه به عنوان ناظران و چشمان جامعه، بهترین کمک به شناخت نقاط قوت و تلاش برای بهبود نقاط ضعف است.

این قشر فرهیخنه و حاملان آگاهی و اطلاعات را باید به راستی تجسم امانت، آگاهی، مسئولیت، دلسوزی و وظیفه شناسی دانست که وجدان بیدار جامعه و تصویرگر زمان خویشندو سلامت فرهنگی وفکری هر جامعه ای،مرهون تلاش‌های شبانه روزی آنهاست.

خبرنگاران وعزیزان  اصحاب قلم و اندیشه، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفدهم مردادماه روز خبرنگاربه همه اصحاب رسانه وبخصوص  خبرنگاران عزیز شهرستان هفتکل ،از اینکه در مسیر اشاعه حقیقت و ایفای رسالت خطیر و سترگ آگاهی‌بخشی به مردم از طریق اطلاع‌رسانی دقیق و وثیق همراه با وجدان اخلاقی و شرافت حرفه‌ای با رعایت شئون انسانی اهتمام ورزیده‌اید؛ تشکر نموده و این روز ارزشمند را به شما تبریک عرض می‌کنم و از ایزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت صادقانه حق و حقیقت در عرصه آگاهی آرزومندم.