صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل نجات جان مادر باردار عشایری در شهرستان هفتكل
نجات جان مادر باردار عشایری در شهرستان هفتكل
مادر باردار عشایری در شهرستان هفتکل با تلاش پرسنل شبکه زایمان نمود
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه :دکتر مهران احمدی بلوطکی از نجات  جان مادردار عشایری توسط پرسنل شبکه بهداشت ودرمان هفتکل خبرداد وگفت ، مادر بارداری از عشایرهفتکل با پلاکت پایین که قصد نداشت جهت زایمان به تسهیلات زایمانی شهرستان مراجعه نماید ومصر بود زایمانش در چادر محل سکونتشورت گیردبا تلاش وپیگیریهای مجدانه پرسنل شبکه بهداشت ودرمان شهرستان به واحد تسهیلات زایمانی اعزام گردید .

احمدی گفت :تمام تلاش ما براین است که سلامت مادران را بعنوان رکن اصلی جامعه وخانواده تامین نماییم.

سرکارخانم سمیه بحری مسئول واحد بهداشت خانواده نیز در همین راستا :حال مادر ونوزاد اکنون خوب است و مادر باردر درحال حاضر هیچگونه مشکلی ندارد واز زحمات کلیه پزشکان، پرسنل تسهیلات زایمانی، پرسنل زحمت کش اورژانس و پرسنل محترمتیم سلامت وهمه کسانیکه که نقش بسزایی در نجات جان مادر باردار داشتند تقدیر و تشکر نمود.