صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل پیام مدیر شبكه بهداشت ودرمان هفتكل در محكومیت اغتشاشات اخیر كشور
پیام مدیر شبكه بهداشت ودرمان هفتكل در محكومیت اغتشاشات اخیر كشور
مدیر شبکه بهداشت ودرمان هفتکل در محکومیت اغتشاشات اخیر کشور پیام داد.
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۸

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

متن پیام دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت درمان هفتکل در پی حوادث اخیر کشور به شرح زیر است :
متن  پیام دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه  بهداشت ودرمان هفتکل در پی اغتشاشات و نا امنی‌های اخیر به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ (انفال/۲۵)
بدون شک مردم ایران با مشکلات ودشواریهای زمینه های معیشتی واقتصادی روبه رو هستند ،وحق دارند مطالبات خودرا از طریق قانونی واعتراضات مدنی اظهار وحتی فریاد بزنند ووظیف مسئولین امر است که صدای ملت را بشنوند وزمینه حل مشکلات وتامین مطالبات بحق آنان رافراهم کنند.
احمدی ادامه دادوگفت :چنانچه مردم متدین ،انقلابی وهمیشه درصحنه ایران عزیز اسلامی آگاهند در طی روزهای اخیر ،عده ای فریب خورده در بعضی از نقاط کشور با تحریک های دشمنان زخم خورده اسلام وانقلاب وبا سوء استفاده از پیگیری قانونی ومطالبات بحق مردم ،دست به آشوب وتخریب اموال عمومی وبیت المال زدند وموجبات ناراحتی مردم عزیز ایران اسلامی و بی نظمی را در کشور فراهم آوردند .
مردم صبور ایران اسلامی عزیز با رصد کامل جریان جریان های اخیر وبا هوشمندی وبصیرت انقلابی خود در تحلیل مسائل ،بار دیگر وفاداری خودرا به آرمانهای امام ورهبری ثابت کنند واز این آزمون سربلند بیرون آیند
اینجانب ضمن تشکر وقدردانی از هوشیاری مردم غیرتمند وولایتمدار ایران اسلامی ،عموم مردم بزرگوار وبا بصیرت کشور را به آرامش وهوشیاری علیه آشوبگران وفتنه انگیزان دعوت میکنم وامیدوارم با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری وشور انقلابی وهوشیاری خود پاسخ محکمی به یاوه گویی وتوطئه های دشمنان خارجی واخلال گران داخلی بدهند وهمچنین از دستگاههای زیربط میخواهیم با مسببان اصلی وسر شاخه های فتنه با قدرت وبا سایرین که فریب خورده وهنوز دل درگروه نظام وانقلاب دارند با رافت اسلامی برخورد نمایند.
واز همه مردم غیور و خصوصا جوانان عزیز می‌خواهم سفارشات حکیمانه و دلسوزانه رهبر فرزانه انقلاب را نصب‌العین قرار دهند تا کشور در دام فتنه‌گران و دشمنان کینه‌توز گرفتار نشود.