تجلیل از پزشكان شهرستان هفتكل به مناسبت روز پزشك
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل چهارشنبه هشتم شهریورماه ۹۶مراسم تجلیل از پزشکان شهرستان هفتکل درمحل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان هفتکل برگزار واز زحمات پزشکان شبکه بهداشت شهرستان تقدیر بعمل آمد دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل ضمن تقدیر از پزشکان و تبریک روز پزشک گفت: پزشکی همان‌طور که در احادیث نیز تصریح‌شده شغلی معنوی است. دکتر احمدی بیان داشت  پزشکان به‌صورت شبانه‌روزی سنگ صبور بیماران هستند و هرچه در توان دارند در جهت تامین سلامت همنوعان خود دریغ نمی‌کنند. وی از پزشکان که در شرایط سخت به مردم شهرستان خدمت می‌کنند قدردانی کرد. ایشان با اظهار امیدواری از اینکه شاهد ارتقای سلامت در سطح شهرستان در آینده نزدیک خواهیم بود گفت: همواره باید تلاش کنیم میزان رضایت‌مندی مردم از بخش بهداشت و درمان در شهرستان هفتکل را بالابرده که این مهم با تلاش پزشکان، مسئولان و پرسنل بخش بهداشت و درمان میسر می‌شود.