صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل تجلیل از كاركنان شبكه بهداشت ودرمان شهرستان هفتكل
تجلیل از كاركنان شبكه بهداشت ودرمان شهرستان هفتكل
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل ،به مناسبت هفته دولت،وروز کارمند از زحمات مجموعه کارکنان شبکه بهداشت شهرستان با حضور مدیر شبکه ورییس مرکز بهداشت تقدیر بعمل آمد دکتر مهران احمدی در ابتدای این مراسم در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و تبریک هفته دولت و روز کارمند اظهار داشت: روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. مدیر شبکه بهداشت ودرمان هفتکل افزود:بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و بخصوص در مجموعه های دولتی , زمینه ‌ساز رشد شاخص های ترقی کشور است و امیدوارم همه بتوانند برای آبادانی و سرفرازی ایران عزیزمان بیش از پیش مفید باشند. احمدی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارکنان شبکه بهداشت ودرمان هفتکل توصیه کردکه در دوران کاری در مجموعه های اداری خود باید قدر فرصت به وجود آمده در راستای خدمت رسانی بی منت به مردم را بدانیم. در پایان این مراسم با اهدای لوح یادبوداز کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تقدیر شد.