بازدید امام جمعه وفرماندارشهرستان هفتكل از بخش های مختلف درمانبستر
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل  ،یکشنبه پنجم شهریور96 به مناسبت هفته دولت فرماندار به همراه امام جمعه ،بخشدار مرکزی ، رئیس شورای شهرستان هفتکل و دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شبکه بهداشت شهرستان هفتکل ضمن بازدید از مرکز درمان بستر شهر هفتکل با کارکنان این مرکز دیدار و گفتگو کردند

فرماندار شهرستان هفتکل در این بازدید ضمن تبریک به مناسبت هفته دولت وروز کارمندبه دست اندرکاران عرصه سلامت شهرستان گفت: آنچه برای همه دولتها اهمیت زیادی دارد توجه به سلامت مردم و مقوله بهداشت و درمان است که خوشبختانه این مهم نیز در دولت تدبیر و امید به طور قابل توجه مورد تأکید قرار گرفته است.طرح تحول نظام سلامت، خدمتی شایان و تاثیر گذار در ارتقاء سطح سلامت عمومی و دسترسی مطلوب اقشار مختلف مردم خصوصاً اقشار ضعیف به خدمات بهداشتی و درمانی در سراسر کشور می‌باشد.

دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان هفتکل در ادامه به سیاستهای عرصه سلامت و بهداشت و درمان اشاره داشت وافزود: همانطور که از ابتدای انقلاب اسلامی همه دولتها دغدغه سلامت و بهداشت  جامعه را داشتند و همچنین مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و هست خوشبختانه دولت تدبیر و امید با برنامه ریزی دقیق و قابل تحسین توانست به طور جدی بارویکردی سلامت محورخدمات ارزنده ای به عموم ارائه دهد  .