برگزاری كارگاه پیشگیری از اعتیاد ومواد مخدر جهت داوطلبین هلال احمر توسط شبكه بهداشت ودرمان هفتكل
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل کار گاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ومواد مخدر در روز سه شنبه بیستم تیرماه 96در محل سالناجتماعات اداره هلال احمرشهرستان هفتکل جهت رابطین وداوطلبین هلال احمر با همکاری شبکه بهداشت برگزار گردید.

دراین کارگاه، مهندس سعید شنبه زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان هفتکل، مطالبی پیرامون عوارض و پیامدهای مصرف سیگار  و انواع مواد مخدر بیان را ارائه کرد .

ارتقاء سطح آگاهی و شناخت  مردم از پیامدهای اعتیاد، از اهداف مهم برگزاری این همایش بود .
پیشگیری از اعتیاد در نوجوانان، نقش خانواده در پیشگیری اعتیاد و آموزش مهارت های والدین، در پیشگیری، نقش مدیریت دولت در پیشگیری، آشنایی با انواع موادمخدر و باورهای غلط، تاثیردرمان گروهی بر اعتیاد، روش های جدید درمان اعتیاد، درمان های دارویی سوء مصرف موادمخدر و شرایط خطرساز در عود و بازگشت در اعتیاد از محورهای این همایش بود  .

شنبه زاده در این کارگاه آموزشی به بیان مهارت ارتباط مؤثر و روابط بین فردی به همراه معرفی انواع اعتیاد از قبیل اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی، اعتیاد به روابط عاطفی بیش‌ازحد، اعتیاد به کار به همراه ریشه‌های آن از قبیل اضطراب، افسردگی، مورد سوءاستفاده جسمی یا روانی واقع‌شدن پرداخت .

در این کارگاه در خصوص عوامل مخاطره­آمیز و آسیب­زا، انواع موادمخدر، اختلالات حاصله و عوارض سوءمصرف دخانیات و موادمخدر، روش­های پیشگیری و کاهش آسیب­های سوءمصرف موادمخدر صحبت شد و در پایان به صحبت­ها و سؤالات حاضرین پاسخ داده شد