پلمپ مغازه لبنیاتی در شهرستان هفتكل
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل از پلمپ یه باب مغازه لبنیاتی در شهرستان هفتکل خبر داد و گفت: در راستای اجرای بازرسی های  بازرسان بهداشت محیط شهرستان و پس از طی مراحل قانونی، یک واحد لبنیات فروشی را به علت عدم رعایت مقررات بهداشتی طق مقررات برخورد وپلمپ گردید.

وی افزود: به‌منظور تأمین سلامت شهروندان و ارتقای شاخص‌های کیفی مواد غذایی، تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خصوصاً مراکز تهیه و توزیع حساس همواره مورد بازرسی قرارگرفته و در صورت رؤیت تخلفات بهداشتی با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد .

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به‌منظور اعلام مشکلات بهداشتی با سامانه مدیریت مردمی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند .