دیدار امام جمعه شهرستان هفتكل با مدیر شبكه بهداشت ودرمان هفتكل
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل روز شنبه هفدهم تیرماه 96 ، امام جمعه شهرستان هفتکل  با حضور در دفتر مدیر شبکه بهداشت با دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل به گفتگو پرداخت .در این جلسه دکتر احمدی مدیر شبه بهداشت ودرمان شهرستان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران تصدی مسولیتش در شهرستان هفتکل و با بیان این نکته که نیاز به حمایت همه دستگاههای مسئول در امر سلامتی وجود دارد، به نقش بالای روحانیت در هدایت افکار عمومی اشاره نمود و ابراز کرد: حمايت روحانيت از مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان ، باعث ارتقاي سطح خدمات رساني بخش سلامت به شهروندان و مردم شریف شهرستان مي شود .

در ادامه حجت الاسلام خلیلی امام جمعه این شهر ضمن تشکر و قدردانی و ابراز خرسندی از این دیدار٬ خطاب به مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: اسلام دینی غنی و کامل می باشد که به همه ابعاد زندگی انسان توجه دارد و دقت به دستورات اسلام برای انتخاب سبک زندگی و رعایت نکات دینی و تعمیق باورهای دینی نقش به سزایی در سالم بودن انسانها و در نهایت سالم ماندن جامعه و کشور می شود .

نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان هفتکل با بیان تنگاتنگ بودن رابطه متولیان دین و حوزه سلامت خواستار کار فرهنگی و آموزشی در این زمینه شد و از مدیریت و کارکنان شبکه بهداشت خواستار نشان دادن اقدمات انجام شده در حوزه پیشگیری و درمان برای آگاهسازی افکار عمومی شدند .

امام جمعه هفتکل از خدمات سلامت در شهرستان تشکر و قدردانی نمود  و بر تدوام این امر تاکید کرد  .

ایشان  و در پایان رسیدن مردم و جامعه به سلامتی کامل را با  عزم همگانی مردم و مسئولین ممکن دانست .