برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاددرشهرستان هفتكل
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۸

همایش پیشگیری از اعتیاد با هدف ارتقای سطح دانش جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی در روز شنبه هفدهم تیرماه 96در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و هفتکل برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل ضمن عرض خیرمقدم گویی خدمت حاضرین در همایش  اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر باید قبل از وقوع و به‌صورت پیشگیرانه انجام شود چراکه خطر موادمخدر جدی است و شهرستان هفتکل همه آحاد جامعه موظف به مبارزه با این بلای خانمان سوز هستند .
.وی ادامه داد: اگر حساسیت  نسبت به اعتیاد نباشد نه تنها کمبود دغدغه والدین سبب ایجاد مشکلات مضاعفی می شود و  بلکه عدم آشنایی به روابط دوستی فرزندان و بی اطلاعی از رفتارشان تا چند سال موجب پنهان ماندن اختلال مصرف مواد مخدر فرزندان در نزد خانواده‌ها و سخت تر شدن تشخیص و درمان بیماری آنها می‌شود .

درادامه مهندس سعید شنبه زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان: باید تمام اقشار جامعه ازجمله روحانیان، مراکز دینی، شوراهای مذهبی، مدارس و دانشگاه‌ها تمام  امکانات و توانمندی‌های برای آگاه سازی افراد آسیب پذیر جامعه از مواد مخدربه کار بگیرند .

رئیس مرکز بهداشت شهرستان با اشاره به عوارض استفاده از مواد مخدر گفت: شیوع بسیاری از بیماریهای خطرناک از طریق مصرف مواد مخدر از جمله مصرف شیشه، الکل و قرص‌های روان گردان است .

شنبه زاده افزود: بسترسازی مبارزه با مواد مخدر از طریق اجتماعی شدن آن انجام می‌شود، پیشگیری و درمان و به طور کلی تمامی اقدامات در این راستا باید از طریق اجتماعی شدن انجام شود و باید تمامی برنامه‌ها را در دل جامعه همچون خانواده و نهادهای آموزشی مانند آموزش و پرورش بیاوریم .

وی خاطرنشان کرد: نقش آموزش در پیشگیری از اعتیاد بسیار کلیدی است در ابتدا  باید آن را در درون خانواده‌ها نهادینه کرد .