نشست صمیمی مدیر شبكه بهداشت ودرمان شهرستان هفتكل با پزشكان مراكز
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل جلسه هم اندیشی پزشکان مراکز بهداشتی با مدیر شکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل در روز دوشنبه دوازدهم تیرماه در محل دفتر مدیریت شبکه بهداشت ودرمان  هفتکل برگزار گردید در این نشست دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان هفتکل ضمن خیرمقدم وتشکر از زحمات پزشکان مراکز افزود: تمامی سعی و کوشش دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان هفتکل ارتقاء خدمات به مردم بزرگوار متناسب با شان و جایگاه آنها می باشد که برنامه ریزیهای لازم در این خصوص صورت گرفته است .

در ادامه مدیر شبکه هفتکل در مورد وظایف پزشکان در برنامه پزشک خانواد صحبت کرد. وی با تأکید بر لزوم همکاری تیم بهداشتی، از پزشکان خواست به‌عنوان هماهنگ‌کننده این گروه همکاری لازم را با یکدیگر و سایر کارکنان داشته باشند

در ادامه این نشست پزشکان مسائل و مشکللات خود را با مدیر شبکه در میان گذاشتند