پیام تبریك مدیر شبكه بهداشت ودرمان هفتكل به مناسبت فرارسیدن سال جدید
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل ،دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل طی متنی فرا رسیدن سال جدید را به هموطنان تبریک عرض نمود

بسم الله الرحمن الرحیم
«یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبرالیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال»
بهار این ودیعه الهی می آید با کوله باری از سرسبزی و طراوت و ایرانی مسلمان این رویش و شکوفایی را با نام نوروز گرامی می دارد. نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است.دین مبین اسلام نیز جلوه هایی از معرفت دینی را درآن به یادگار گذاشته است و آنان که سرای دیده و دل را از زنگارها صیقل دهند و ضمیر وجود را از هرگونه گناه و نافرمانی پاک و پیراسته نگاه دارند، نوروزی دل انگیز و سرسبزتر خواهند داشت. عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم پرسنل گرامی شبکه بهداشت که در راه اعتلای شبکه بهداشت و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال 1396، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد. برخود لازم می دانم از زحمات ارزشمند شما در سال 1395 قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای کلیه همکاران محترم و خانواده معّزز آنان در سال جدید، در ظل توجهات امام عصر روحی و ارواحنا فدا مسئلت می‌نمایم. امیدوارم سال آینده، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای شما دوستان باشد.

دکتر مهران احمدی بلوطکی