ویزیت رایگان بانوان هفتكلی به مناسبت هفته زن
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل ،دکتر مهران احمدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل از ویزیت رایگان بانوان هفتکلی در شهرستان هفتکل به مناسبت روز زن خبر داد

وی با بیان اینکه روز زن است و این روز را به همه بانوان جامعه تبریک عرض می‌کند، افزود: با توجه به اینکه زنان از ارکان اصلی و مهم در سیاستگذاری سلامت جامعه هستند، مسئله سلامت زنان را با یک روز ویزیت رایگان با دو دکتر عمومی انجام داده‌اند.

مدیرشبکه بهداشت و درمان هفتکل گفت: بیماری های بسیار زیادی در جامعه زنان وجود دارد که در ابتدای کار بدون علامت و کم علامت است وبا معاینات خفیف و بدیهی می‌شود بیماری‌ها را کنترل کرد و از بروز عوارض و بیماری‌های ناشی از غفلت پیشگیری کرد.

احمدی خاطرنشان کرد: فشار خون بالا و دیابت از عمده‌ترین بیماری‌هایی است که در ویزیت رایگان با آن روبه‌رو هستند.

درادامه سیده مریم موسوی مسئول امور بانوان شبکه بهداشت ودرمان هفتکل گفت: در حال حاضر پرسنل بهداشتی  این شبکه به سیستم اداری این شهرستان ورود کرده‌اند و کارمندان ادارات را رایگان ویزیت می‌کنند

وی با بیان اینکه هدف، ارتقاء سلامت بانوان هفتکلی، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان، به خصوص شهروندان نیازمند و آگاهی از وضعیت جسمانی بانوان است، گفت: سعی بر آن داریم که در با ارائه مستمر اینچنین خدمات، در حوزه سلامت و پیشگیری از بیماری ها نقش آفرین باشیم.