پیام تیریك مدیر شبكه بهداشت ودرمان شهرستان هفتكل به مناسبت هفته زن
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل به مناسبت هفته زن پیام تیریک داد،متن اين پيام به شرح ذيل است .

بسم الله الرحمن الرحيم

ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامی نبی مکرم اسلام و روز زن را به همه همکاران بویژه بانوان گرامی فعال در عرصه دانشگاه تبریک و تهنیت می گویم. امیدوارم روح بلند حضرت فاطمه زهرا، صدیقه کبری(س) دستگیر و راهنمای همه ما بویژه بانوان گرامی همکار باشد .

امروز در تیرگی دنیای مادی که معنویت گمشده بشر و راهیابی انسان به سر منزل مقصود امری بس دشوار شده، توجه به شعاع نورانی حق و حقیقت که در آینه وجود اهل بیت (ع) و در رأس آنها وجود مقدس حضرت زهرا(س) پرتو انداخته و به جامعه انسانی رسیده، راهی مطمئن برای نیل به رستگاری است .

توجه به شخصیت نورانی حضرت فاطمه (س) که حجت خدا بر ائمه معصومین(ع) بوده نه فقط برای زنان ما، که برای همه آحاد مرد و زن مسلمان و بلکه هر انسان جویای حقیقت سرمایه ارزشمندی است که قادر است انسان و انسانیت را از غبار اوهام و انحرافات رهایی بخشد و او را به سر منزل مقصود رهنمون گردد .

روز ولادت چنین بانوی والایی که به شایسته ترین وجه از سوی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان روز زن و روز مادر نامیده شد؛ جهت گیری بی نقص آن امام همام را در معرفی مسیر تعالی به بانوان نشان می دهد .

اینجانب ضمن تبریک این روز خجسته به همه بانوان مسلمان خصوصا بانوان شاغل در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل روز ولادت حضرت امام خمینی(ره) را نیز تبریک و تهنیت می گویم و امیدوارم همه ،توفیق بهره گیری از زلال معنویت حضرت صدیقه طاهره (س) را بدست آوریم و نیز امیدوارم محیط اداری و محیط جامعه از عطر وجود آن بی بدیل خلقت معطر گردد .