توزیع سبد كالا بین مادران باردار وشیرده در شهرستان هفتكل
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل سبد کالای غذای بین مادران باردار وشیرده در شهرستان هفتکل توزیع گردید دکتر "مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل" با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای شیوه نامه موسسه بنیاد علوی برنامه کمک غذایی با هدف ارتقای وضعیت تغذیه ای ماردان باردار نیازمند به حمایت های تغذیه ای و جلوگیری از تولد نوزادان کم وزن،  سبد کالای غذایی با همکاری بنیاد علوی، واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان هفتکل بین مادران باردار تحت پوشش در سطح شهرستان توزیع شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هفتکل با اشاره به اینکه طرح توزیع سبد ارتقای سلامت مادران باردار و شیردهی که دچار سوء تغذیه هستند از چند سال قبل به عنوان هدیه از طرف دفتر مقام معظم رهبری در این شهرستان اجرا شده است، افزود: این طرح با هدف کمک به مادران دچار سوء تغذیه و کم بضاعت و با همکاری بنیاد علوی، کمیته امداد امام خمینی‌(ره) و شبکه بهداشت و درمان هفتکل، هر دو ماه یک بار در شهرستان انجام می شود.

دکتر احمدی با تاکید بر اینکه غذایی که مادران در دوران بارداری مصرف می کنند نیازهای تغذیه ای آنها و رشد جنین را تامین نمی کند، یادآور شد: محرومیت های اقتصادی و درآمد پایین خانوارها نیز در بسیاری از موارد منجر به کاهش توان خرید مواد غذایی مناسب و با ارزش می شود

درهمین راستا آرزو مهمد موسی مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل گفت: هدف از این اقدام ارتقای وضعیت تغذیه مادران نیازمند زیر پوشش برنامه حمایت تغذیه ای است که با مشارکت بخشهای مؤسسه بنیادعلوی و معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان انجام می شود.

وی گفت،خانم های باردار دارای BMI کمتر از 18 و نیم درشروع بارداری و وزن کمتر از 45 کیلوگرم درقبل از بارداری و هموگلوبین کمتر از 11 گرم در دسی لیتر و چند قلویی و وزن گیری مطلوب دردوران بارداری براساس جدول میزان افزایش وزن برحسب BMI مشمول دریافت سبد غذایی  رایگان هستند.

مسئول واحدبهبود تغذیه شهرستان هفتکل گفت، این طرح تحت نظارت مستقیم بنیاد علوی هر دو ماه یکبار انجام می شود و خانم های باردار از ابتدای شروع بارداری تا 6 ماه بعد از بارداری سبد کالایی دریافت می کنند.

سبد کالا شامل حبوبات،مواد لبنی و پروتئینی است.