متن پیام دكتر احمدی به مناسبت روز ملی شهدا
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۱

به گزارش روابط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل، دکتر مهران احمدی بلوطکی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان هفتکل در پیامی بیست ودوم  اسفند روز ملی بزرگداشت شهدا را ارج نهاد.

متن پیام بشرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و درود بر ارواح مطهر شهدا، آنان که که با گذشتن از جان استقلال، آزادی و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای دولت و ملت شریف ایران رقم زدند. آن پویندگان راه حق که دعوت الهی را لبیک گفتند و چنانکه خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ» آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند و به جهت همان ایثار، از خوگذشتگی، عشق و ایمان راستین همواره در اذهان و خاطره‌ها زنده خواهند ماند.ما به وجود چنین اسطوره‌هایی افتخار می‌کنیم و برخود می‌بالیم و آرمان‌های آنان را همواره هدایتگر راه خویش می دانیم. به یقین بزرگداشت یاد و خاطره شهدا تکلیفی است بر همه ما برای احیا ارزش‌های والا و مقدسی که مورد تأکید امام راحل (ره) ولایت فقیه و تمامی شهدای معزز بوده و می‌باشد.امید که رضایت شهدای معظم و دعای خیر خانواده معزز آنان و همرزمان ایثارگرشان توشه آخرتمان گردد

احمدی: ايثار در فرهنگ اسلام به عنوان اوج وارستگي مؤمن و نشانه‌ي بارز پيوستگي به خدا تلقي شده است.ايثار واژه ي مقدسي است كه در شكل هاي مختلف تجلّي پيدا مي كند . فداكاري، گذشت، مهرورزي، دوستي، محبت، بخشش مال و..... مصاديق بارزي از ايثار هستند؛ اما والاترين مراتب رفتار ايثارگرانه را مي توان درعرصه ي جهاد در راه خدا مشاهده كرد، كه با نوشيدن شربت شهادت ، جانبازي و اسارت در چنگال دشمنان توام است . اين گونه ايثارگري ها از چنان قداست و عظمت برخوردار هستند كه ساير شكلهاي ايثار در مقابل آنها ناچيز وكوچك به حساب مي آيند.ملت و دولت ایران، برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خویش، مدیون شهیدان فداکار و جان بر کفی است که در راه به ثمر رسیدن این انقلاب، از جان خویش گذشتند.ملت ما، شهادت را نه پایان زندگی، که اوج کمال انسانی و بلندترین نقطه عروج روح آدمی می داند. شهادت برای ملت مسلمان ایران، یعنی انتخاب خدا به جای خود، یعنی فدا کردن خود و رسیدن به خدا، یعنی سودمندترین معامله در بازار دنیا، معامله جسم خاکی در برابر رضایت الهی و یعنی رها کردن دنیای گذرا و رسیدن به بقا و جاودانگی.

برماست که اکنون ، با زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شهیدان و ایثارگران ، میراث دار آن رشادتها باشیم  .بدین وسیله با گرامی داشت یاد و خاطره این عزیزان، 22 اسفند روز ملی بزرگداشت شهدا و صدور فرمان امام راحل مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی را تبریک و تهنیت عرض می نمایم.